BODNÁR ÜGYVÉDI IRODA

Hatékony jogi védelemért forduljon hozzánk!

A Bodnár Ügyvédi Iroda a munkajog, cégjog, gazdasági jog szakértője. Az iroda fő szakterülete a munkajog. Az iroda magánszemélyeket és cégeket képvisel. A Bodnár Ügyvédi Iroda a munkajogi tanácsadás és képviselet mellett cégek teljeskörű jogi képviseletét, jogi támogatását biztosítja a cég mindennapi működése során. Támogatjuk ügyfeleinket a követelésbehajtás, szerződéskötés és a mindennapi teendők intézése során.

Problémája van munkavállalójával vagy munkaadójával? Munkajogászt keres?

Munkajogi kérdésével forduljon tapasztalt munkajogi szakemberhez, aki járatos a munkajog kiterjedt és gyorsan változó világában. dr. Bodnár Lilla ügyvéd több éves tapasztalattal rendelkező, elismert munkajogász, a Munkajog.hu munkajogi szakértője, aki rendszeresen meghívott előadóként vesz részt szakmai konferenciákon és előadásokon, szakmai cikkeket publikál internetes portálokon és az írott sajtóban. dr. Bodnár Lilla több munkajogi szakkönyv szerzője. Az új munka törvénykönyve munkavállalóknak című könyvében átfogóan mutatja be a hatályos munkajogi szabályozást. dr. Bodnár Lilla ügyvéd, munkajogász rendelkezésére áll peren kívüli tanácsadásra, valamint szükség esetén érdekeit munkaügyi perben is képviseli.

"Munkajogászként gyakran tapasztalom, hogy a munkáltató sok pénzt spórolhatna meg magának azzal, ha munkajogi szakemberhez fordulna felmondás, azonnali hatályú felmondás, munkaidő-beosztás készítése, munkajogi szankció alkalmazása, munkaügyi ellenőrzés esetén. A munkavállaló pedig munkajogász segítségével sikeresen léphet fel a munkáltatóval szemben a munkaviszony fennállása idején is vagy a munkaviszony megszűnését követően. A munkáltatók gyakran olyankor fordulnak munkajogászhoz, amikor már valamilyen gond van a cégüknél (ellenőrzés, bírság, munkaügyi per). A munkajog területén is elmondható az, hogy a munkajogi tervezés, a prevenció, a cég munkajogi támogatása sokkal olcsóbb, mint a problémás helyzetek megoldása. A munkavállalók is sok kellemetlenségtől kímélhetik meg magukat, ha munkajogi szakértőtől tájékozódnak jogaikról és kötelezettségeikről."

Keresse irodámat! Munkajogi problémája megoldásában gyorsan, hatékonyan segítek!Cégeknek

Magánszemélyeknek

Jogi tanácsadás

Forduljon hozzánk!

Ezt a weboldalt a Bodnár Ügyvédi Iroda, (nyilvántartási szám: 2859 nyilvántartó kamara: Budapesti Ügyvédi Kamara - 1055 Budapest, Szalay u. 7.) tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.