Boromisza Zsolt, irodavezető

boromisza_zsolt

Boromisza Zsolt, irodavezető. Az ügyvédi iroda adminisztrációját végzi és az iroda marketingjének koordinálásáért felelős.

2001-ben diplomázott az ELTE BTK Japán szakán, mint japán nyelvtanár és bölcsész. 2005-ben másoddiplomás képzés keretében külgazdasági szakirányú közgazdász diplomát szerzett a BGF Külkereskedelmi Főiskolai Karának Külgazdasági szakán.

2002 és 2004 között a Japán Alapítvány budapesti irodájában programszervezőként dolgozott, kiállítások, koncertek, filmfesztiválok, konferenciák teljes körű szervezési feladatait látta el.

2004-től tolmácsolási és fordítási feladatokat lát el magyarországi  japán nagyvállalatoknál és gyakorlati tapasztalatokat szerzett gyártástechnológiai és műszaki területeken, termelésben, minőségbiztosításban, termelés tervezésben, pénzügyi, beszerzési, logisztikai  folyamatokban, hatósági engedélyeztetésekben, valamint beruházások projekt menedzsmentjében.

A japán császári delegáció 2002-es hivatalos magyarországi látogatása során a Külügyminisztérium Állami Protokoll Hivatalának megbízásából tolmácsolt a négy napos esemény különböző helyszínein.

Japán szakmai felsőfokú nyelvtudása mellett angol nyelven is tárgyalóképes.