Munkajog iskoláknak, szakiskoláknak

dr_bodnar_lilla-munkajog_szakszervezeteknekAz Ügyvédi Iroda teljes körű jogi tanácsadást és jogi képviseletet nyújt az iskolák fenntartóinak és a szakiskolákat fenntartó centrumok részére. Munkaviszonnyal, közalkalmazotti jogviszonnyal, szakképzési törvény értelmezésével kapcsolatos kérdésével keresse irodámat.

 

Rendszeresen merülnek fel jogi kérdések az iskola működése során? Több cég képviseletét látjuk el havidíjas megbízás keretében. Ebben a konstrukcióban folyamatosan rendelkezésre állunk a felmerülő munkajogi, jogi kérdések megválaszolásában.

Munkajogi kérdése van? Munkaügyi ellenőrzést (foglalkozás-felügyeleti hatósági ellenőrzés) folytatnak vállalkozása, vagy az intézmény ellen? Szeretné, ha egy esetleges ellenőrzés során mindent rendben találnának és nem akar attól tartani, hogy munkaügyi bírságot szab ki a munkaügyi felügyelet? Munkaügyi audit, tanácsadás céljából keresse dr. Bodnár Lilla munkajogi szakértőt!

Bodnár Ügyvédi Iroda,

dr Bodnár Lilla ügyvéd, munkajogász

Hívja irodámat:+36706323540

Telefonon, illetve e-mailben nem adunk jogi tanácsot. Jogi tanácsot kizárólag előzetes időpont egyeztetést követően a megbeszélt időpontban adunk.

KAPCSOLAT