Munkajogi képzések

Munkajogászt keres? Megtalálta. Az ügyfelek bizalommal fordulnak munkajogi tanácsért a Bodnár Ügyvédi Irodához. Teljes körű munkajogi tanácsadási szolgáltatást nyújtunk cégének!

Dr. Bodnár Lilla ügyvéd, munkajogi szakértő több munkajogi tárgyú könyv és szakcikk szerzője.  dr. Bodnár Lilla munkajogász írta Az új Munka Törvénykönyve munkavállalóknak című szakkönyvet. Forduljon bizalommal hozzánk!

Rendszeresen merülnek fel jogi kérdések a cég működése során? Több cég képviseletét látjuk el havidíjas megbízás keretében. Ebben a konstrukcióban folyamatosan rendelkezésre állunk felmerülő munkajogi, jogi kérdései megválaszolásában.

“A legnagyobb dicséret, amit az előadások, képzések résztvevőitől kapok, hogy a tréning után odajönnek és azt mondják, hogy a munkajog az előadásomnak és gyakorlati példáimnak köszönhetően már nem is tűnik olyan bonyolultnak. Igyekszem érthetően elmagyarázni a munkajogi szabályokat és a szabályokat mindig példákkal világítom meg.

Nagyon sok olyan előadáson vettem és veszek részt jómagam is, ahol unalmas, elméleti fejtegetéseket hallgattam az előadóktól. Én ezt igyekszem elkerülni. Több, mint 10 éves oktatói tapasztalattal rendelkezem, 2002 és 2013 között az ELTE Állam- és Jogtudományi Karának munkajogi tanszékén oktattam munkajogot és 2002 óta oktatok különböző szakmai képzéseken, rendezvényeken. Célom, hogy a résztvevők igényeinek megfelelően, érthetően ismertessem a munkajogi rendelkezéseket. A munkajog adatvédelmi aspektusait is kiválóan ismerem, hiszen adatvédelmi szakjogász vagyok. 

A képzés tematikáját a cége igényeinek megfelelően alakítom ki!”